Top 10 najcool opreme za kampiranje – 2. dio

To ensure that you have the best camping experience, you need to make sure that you have the right equipment.

1. Reclining Chair

 Ako želite kupiti stol za minimalnu upotrebu, onda se možete odlučiti za jeftiniji stol. Odaberite namještaj koji vam daje dovoljno prostora za rad.

Stoga materijal koji se koristi u proizvodnji kućnog namještaja treba vrlo pažljivo pregledati. Materijal namještaja trebao bi biti upravljiv kao i održavan.

Top rated chair
ColorOxide
BrandNEMO
Product Dimensions10″D x 10″W x 35″H
StyleMission
MaterialAluminum
4,7
4.7/5
High-quality, precise hardware builds confidence and looks sharp.

2.Roof tent

Krovni šator je vrsta šatora za kampiranje koji je dizajniran za pričvršćivanje na krov vozila. Obično je opremljen ljestvama koje omogućuju pristup šatoru s tla i mogu se pričvrstiti na vozilo pomoću stezaljki ili nosača. Krovne šatore često koriste avanturisti koji traže udobno, sigurno i otporno iskustvo kampiranja.

Posebna značajkaVodootporan, pop-up
MarkaCampoint
Popunjenost2 osobe
OblikovatiŠator montiran na vozilo
MaterijalABS

Plaćajte 124,92 USD mjesečno 12 mjeseci (plus S&H, porez) umjesto 1499,00 USD sada, kada odaberete 0% kamate jednake mjesečne uplate nakon odobrenja za Amazon Store Card.

3.BreezeNova prijenosni klima uređaj

Prijenosni klima-uređaji idealni su za kampiranje jer su mali i dovoljno lagani da se mogu jednostavno prenijeti i postaviti u većini okruženja za kampiranje. Prijenosni klima uređaji mogu se napajati različitim izvorima energije, uključujući generatore, automobilske baterije ili čak solarnu energiju.

MarkaVivibyan
BojaBijela
Vrsta kontrolaDodir
težina predmeta2,46 funti
Form FactorOsobno
Snaga60 vata
Broj brzina3

4.Boca s filterom

Boca s filterom za vodu je vrsta boce s ugrađenim filterom za pročišćavanje vode. Filter može biti ugljeni, keramički ili neki drugi, ovisno o proizvođaču. Ove boce su dizajnirane za punjenje vodom iz bilo kojeg izvora, kao što je slavina ili potok, a filter će ukloniti sve nečistoće ili zagađivače u vodi. Filtrirana voda se tada može koristiti kao osvježavajuće, čisto piće.

MarkaLifeStraw
MaterijalPlastični
BojaPlava
Kapacitet1,4 funte
Dobni raspon (opis)Dijete, Odrasli, Mladi
ž
ž

5.Detachable cutlery

Odvojivi pribor za jelo često se nalazi u opremi za kampiranje ili na otvorenom i osmišljen je kako bi smanjio količinu težine koju je potrebno nositi. Odvojivi pribor za jelo obično je izrađen od laganih materijala kao što su titan, aluminij ili plastika i može varirati od vilica, noževa i žlica do specijaliziranih alata kao što su lopatice i hvataljke.

MarkaRoxon
Broj komada1
MaterijalNe hrđajući Čelik
BojaSrebro
Vrsta završetkaPoliran
težina predmeta107,5 grama
Roxon S601 6 u 1 MBT3

To ensure that you have the best camping experience, you need to make sure that you have the right equipment

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *