10 Osnove kampiranja u prirodi

1. TENT-MSR HUBBA

Ovaj šator je odličan za camping in nature jer je lagan i težak samo 1,7 kg, prostran je i ima mjesta za dvoje.
Ono što je impresivno je da oboje možete sjediti u šatoru i svaki ima svoju verandu, što je zgodno za kampiranje zimi ili spremanje opreme koju ne želite unutra.
Vrlo je jednostavan za montažu, tako da svatko može savladati montažu i čišćenje.

Special FeatureWaterproof, Lightweight, Rainfly
BrandMSR
Occupancy2 Person
DesignCamping Tent
MaterialNylon

Camping in nature can be one of the most rewarding experiences you can have. You get to escape the city life, experience the fresh air, and relax in nature. There are a few things you should keep in mind when camping in nature:

1. Dress for the Weather

When camping in nature, it’s important to dress appropriately for the weather. If it’s cold, wear layers. If it’s hot, bring sunscreen and water resistant clothing.

Uživanje u kampu u prirodi može biti zaista jedinstveno i uzbudljivo iskustvo. Postoji toliko mnogo stvari koje možete vidjeti i raditi dok kampirate na otvorenom, a to je sjajan način da se pobjegnete od užurbanosti svakodnevnog života. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da vaše kampiranje bude uspješno:

1. Provjerite imate li odgovarajuću opremu.

Kampiranje u prirodi može biti malo veći izazov od kampiranja u kamp prikolicama ili šatorima, pa se pobrinite za odgovarajuću opremu. Ponesite čvrsti šator, vreće za spavanje i opremu za kampiranje.

2. Isplanirajte svoju rutu.

Kad kampirate u prirodi, važno je paziti na okolinu i pažljivo isplanirati rutu. Obavezno uzmite u obzir teren i divlje životinje na koje možete naići.

3. Budite spremni na vremenske promjene.

Vrijeme se u prirodi može brzo promijeniti, stoga budite spremni na sve vremenske promjene. Ponesite sa sobom odgovarajuću odjeću i opremu, koju svakako imate

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *