Know Your Gear: Beginners Camping

Camping is a great way to get out and explore nature. There are many different types of camping, from backpacking to car camping to camping in an RV. Here are some tips for camping for beginners.

Ako ste početnik, ruksak je odlična opcija. Putovanje s ruksakom je iskustvo kampiranja u divljini gdje se nosite s ruksakom kroz šumu. Morate biti spremni za naporno planinarenje i morat ćete se osjećati ugodno s kampiranjem u teškim uvjetima.

MOUNTAINTOP 40L planinarski ruksak za žene i muškarce, dnevni paket za kampiranje na otvorenom, s kišnom navlakom, 21,7 x 13 x 7,9 in, SmokeBlue

4,6
4.6/5

Ovaj ruksak za planinarenje od 40L prikladan je za vikend odmor ili trodnevne izlete, a izrađen je od poliesterske tkanine otporne na trganje i vodu. Robustan dobar izgled čini ovaj ruksak izvrsnim za sve vrste avantura, odličnim izborom za planinare , lovce i ribolovce. Dimenzije 13,0 “D x 7,9” Š x 21,7 “V.

Šatori za kampiranje dolaze u svim oblicima i veličinama, ali svi imaju jedan zajednički cilj: pružiti utočište od elemenata. Bilo da planirate podići šator u dvorištu ili planirate spavati u divljini, morate znati nekoliko stvari prije nego krenete na stazu.

Trenutno iskačući šator za kampiranje Jednostavno postavljanje Automatski hidraulički vodootporan s Rain Fly Prijenosni lagani Izvrstan za plažu na otvorenom Planinarenje

Hidraulički sustav šatora koji trenutno iskače čini postavljanje šatora lakim i brzim u samo nekoliko minuta. Snažna konstrukcija u obliku paukove noge oblikuje čvrsti kupolasti šator za plažu. Uštedite vrijeme postavljajući svoj šator i uživajte u zabavi na otvorenom.

Prvo razmislite o namjeni vašeg šatora. Želite li lagani šator za planinarenje i kratke izlete ili trebate nešto što vam može pružiti dodatnu zaštitu od vremenskih prilika? Drugo, razmislite o svom proračunu. Jeste li spremni potrošiti malo više za šator koji će trajati duže ili ste spremni žrtvovati malo udobnosti?

Ako tražite pouzdanu peć za kampiranje jednostavnu za korištenje, plinska peć je odlična opcija. Jednostavni su za rukovanje i mogu se brzo zagrijati, što ih čini idealnim za kuhanje jela ili topljenje snijega za piće.

Martin Portable Outdoor Single Burner 10,000 BTU Bottle Top Propane Stove

 Featuring 10,000 BTU burner will have liquids boiling in a flash or foods heated rapidly for cooking.For greater stability regardless of what is placed on it offering a tip-resistance which holds 1 pound (16.4 ounce ) disposable propane fuel cylinder (not included)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *